fredag 24 januari 2014

Snorkling


Vi är nu i staden Lovina. Igår åkte vi upp till Balis national park, till en liten ö som heter Menjangan där vi snorklade i ett par timmar. Först snorklade vi längst en strand och det var så många olika sorters fiskar och dom var så fina!! Hihi vi såg bl.a. Nemo! (En clownfisk) Sedan åkte vi med båten till andra sidan ön där vi la ankar och snorklade runt båten. Där var det så fina koraller och det kändes renare än vid stranden. När vi kom hem gick vi ut och åt på en mysig restaurang där maten var jättegod!! (och kostade ca 13kr per rätt. Det är så billigt här!!)

Idag ska vi förhoppningsvis, om vi inte blivit lurade, få skjuts till några varma källor. Det skulle ingå i priset när vi köpte snorklingsturen men det var bara för oss sa snubben så vi fick inte säga det till någon annan. Japp vi får se hur det blir med det. Isf ska vi bli upphämtade om en timma. Vi ska kanske ta oss till vattenfallet Gitgit idag med. 

Kunde inte ta så många bilder idag men här kommer 1 från stranden i Lovina & 2 från snorkelturen. Googlar ni Menjangan Bali så kommer det upp fina bilder från ön vi snorklade vid.  



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar