tisdag 28 januari 2014

Kuta

Vi hamnade i staden vi hade strykt från vår lista med ställen vi skulle besöka på Bali - Kuta.
Kuta är världens turist & party ställe. Men vi hamna här eftersom det också skulle vara den bästa shoppingen och vi blev lite sugna på att shoppa nu innan vi åker vidare till Nya Zeeland.

Igår gick jag upp kl 6 för att gå på Yoga kl 7 i en riktig yoga studio i Ubud! Det var en rätt stor grupp så var det glasfönster så man såg ut i den gröna naturen. Det var häftigt! Vid 12 åkte vi från Ubud och var i Kuta vid 2 tiden. Hela dagen gick åt till att kolla i affärer men det blev inte så mkt köpt, får se om det blir något mer idag.

Vi hitta iaf Mcdonalds här och jag köpte en BigMac meny för 19kr!!!!! Och det bästa av allt var att en glass med choklad/jordgubbs sås kostar 2.5kr!!!!!!! Alltså 2,5 svenska kronor???!! Tror det kommer bli många sådana glassar idag hehehe. Nu ska vi till stranden!

Jag har inte haft med mig kameran hela tiden de senaste dagarna så här kommer lite mobilbilder som är i dålig kvalitet..



 Hehe vi tyckte en på färjan var hade nice style:

Det vi åt från vår favorit warung i Lovina:



Vi träffa ett svenskt par när vi var i Padangbai. Sen mötte vi dom även i Amed och i förrgår träffa vi på dom även i Ubud. Ibland är världen väldigt liten. De bjöd oss iaf på vattenmelon & passionsfrukt smoothis! Mums 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar